Am impresia ca aceasta problema a mai fost discutata pe forum, dar haideti sa revenim:
- ADP-ul in Bucuresti si DAPPP-ul in provincie, introduc in "ecuatia" atribuirii locurilor de parcare, as. prop., asa de dragul "democratiei populare". Atat timp cat aceste spatii, pe unde s-ar afla ele, fiinteaza pe domeniul public, as. prop. nu are nici in clin si nici in maneca vre-o atributiune ia alocare/repartzarea unui anumit loc de parcare - insa, cel putin la Iasi, procedura este urmatoarea (in conditiile stabilite in CL, dar nici-o as. prop. nu este informata de "rolul" acesteea in aceasta procedura):
[ link extern ]
Datorita insistentelor unor veci, m-am deplasat la acest serviciu specializat sa cer lamuriri. Am plecat mai nelamurit decat daca nu intram in acest birou. Totul este o nebuloasa, o carpeala, nimeni nu stie nimic, iar daca faci o cerere - conform "procedurii" nu primesti raspuns nici dupa 90 de zile... Vin oamenii si intreaba daca am primit vre-un raspuns la cererea lor (vizata de asociatie) - de parca la noi trebuia sa vina raspunsul...
Daca revenim la problema ridicata de @mir2006, cred ca cel mai bine este sa mergeti la acel birou de la ADP cu o copie dupa planul de incadrare in zona a imobilului in care locuiti. Marcati vizibil locul identificat de dvs. Va asigur ca au schite mai bune decat cele ale dvs. si va fi nevoie sa-i convingeti sa se deplaseze la locul respectiv.
In alta ordine de idei, cred ca ati inteles ca administratorul nu are nici-un rol in toata aceasta "procedura", dar daca le dati idei celor de la ADP - nu se stie...