avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Transfer Wester Union pt persoane fizice
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Transfer Wester Union pt persoane fizice

Am de primit o suma mai mare de bani respectiv 2 transe de cate 19.500 euro din America pentru o terta persoana. Eu fiind persoana fizica, pot primi acesti bani fara sa fiu implicata sau trasa la raspundere? Vreau sa ajut persoana respectiva dar nu vreau sa imi risc eu propria siguranta. Vreau sa stiu daca risc ceva acceptand sa primesc acesti bani pe care ii voi da persoanei respective. Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati prin western union si neinapoiati Medic_Aly Medic_Aly Buna ziua. As avea nevoie de un sfat informal. Am imprumutat unei persoane bani (euro si lire sterline) pe parcursul a 2-3 ani in 5 transe. Mi-a promis ca ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu un deces IoanaLuca IoanaLuca Buna ziua, am si eu o intrebare si sper sa ma puteti ajuta. Tatal meu a avut un accident de masina, el fiind soferul, in urma caruia, un domn de pe bancheta ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac ariana1979 ariana1979 buna seara nu stiu daca am nimerit tocmai bine dar am o problema spinoasa si mi-e frica sa nu dau gres>urmeaza sa vand o casa unor tineri prin programul prima ... (vezi toată discuția)