avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie militara

Buna seara! Referitor la recalcularea pensiilor militare as dori sa stiu ce perioada trebuie aleasa: oricare 6 luni consecutive din ultimii 5 ani sau 6 luni consecutive din fiecare an din ultimii 5 ani! Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei militare giurgiu123 giurgiu123 La intocmirea documentelor pentru recalcularea pensiei militare, din necunostinta si fara sa fiu informat, am ales gresit perioada de 6 luni consecutive din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as dori un răspuns la o întrebare.am fost subofițer ... Ioan liviu Ioan liviu Buna ziua.As dori un răspuns la o întrebare.Am fost subofițer militar 30 de ani ,am ieșit la pensie anul trecut și m-am angajat în privat .Întrebarea ... (vezi toată discuția)
Pensiile militare! aviatorul44 aviatorul44 Buna ziua, deci pana la urma ce vom lua in calcul?la ce ne asteptam referitor la pensiile militare?Eu fiind pensionar militar,cu o vechime de 25 de ani.La ... (vezi toată discuția)