avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Chirie locuinta executat silit
Discuție deschisă în Executare silită

Chirie locuinta executat silit

Buna seara! O alta intrebare poate putin stupida. Daca o locuinta este executat silit exista posibiltatea ca, inainte de a se vinde la licitatie, sa fii obligat sa parasesti locuinta sau sa platesti chirie? Sau poti sta in locuinta respectiva fara sa platesti nimic pana se vinde imobilul?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:52, 21 Ianuarie 2016
Debitorul nu e obligat sa plece si nici nu va plati chirie cat casa e a alui, abia dupa se se vinde, ar trebui sa se mute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager - credit banca pusapopescu2013 pusapopescu2013 Locuiesc cu uzufruct vager intr-un apartament. Am un credit bancar si sunt in litigiu cu banca. Dupa noile legi ale bancilor exista vreun risc pentru persoana ... (vezi toată discuția)
Chirias care nu vrea sa paraseasca imobilul Iulia Lascar Iulia Lascar Buna ziua, casa pe care am obtinut-o, prin mostenire, are un chirias,care sta de pe timpul,comunismului, cu 200 roni chirie. Acum i-am pus in vederea sa ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune si plata sultelor mingo mingo Buna ziua, As avea nevoie de cateva lamuriri legat de un proces de iesire din indiviziune. Prezint mai jos datele problemei: 1.O casa si 3 proprietari ... (vezi toată discuția)