avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirias care nu vrea sa paraseasca imobilul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirias care nu vrea sa paraseasca imobilul

Buna ziua, casa pe care am obtinut-o, prin mostenire, are un chirias,care sta de pe timpul,comunismului, cu 200 roni chirie. Acum i-am pus in vederea sa paraseasca, imobilul, avind, unde se muta, la nepoti, nu are contract de 2 ani, nu plateste,chirie, si se OPUNE, sa plece. EU nu pot, vinde casa,dupa ce am DAT o sulta de 41000 euro,la alt, mostenitor. Nu am bani, si nu pot sa o vind, pentru ca ea sta cu chirie de 60 ani.CE sa fac??? VA rog un sfat.
Va trebui sa va adresati instantei in vederea obtinerii unei hotarari de avacuare
Formulati actiune de evacuare conf.1034-1045 NCPC
Multumesc mult. Fara decizia judecatoreasca , nu se poate????
Nu. Ar trebui sa o fi notificati inainte, oreferabil prin executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare obiect cerere eugen82 eugen82 Intr-o actiune in evacuarea chiriasului vreau sa solicit chiriile restante. Pot sa cer obligarea paratului la plata chiriei restante in valoarea de x lei pe ... (vezi toată discuția)
Chirias....evacuare Alexandra Pope Alexandra Pope Buna ziua.Am mostenit o casa,care are un chirias,de pe timpul comunismului,cind casa a fost luata de la propritar,tatal meu, si adus chiriasi.Acum vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata un_el un_el Buna ziua. Divortati de 1 an, fosta sotie a promis ca evacueza in 3-6 luni locuinta comuna (mostenire de la parintii mei). Cum acest lucrul nu s-a ... (vezi toată discuția)