avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme la locul de munca

Am un sef care duce o politica de stress continuu cu mine discriminandu-ma.
Chiar daca am avut cele mai mari vanzari m-a pus la coada la premiu sau bonus, orice fac este ''interpretat'' impotriva mea, cauta pe orice mijloace sa imi gaseasca nod in papura sa cedez si sa plec desi am cele mai bune realizari din zona.
Lucram in vanzari si dupa parerea mea, pot sa-i fiu antipatica, atat cat am realizari si nu de ici de colo , nu ar trebui sa il mai INTERESEZE.
Daca sun in sediu pe canalele permise sunt luata la rost.
Facem parte dintr-o multinationala. La cine ar trebui sa apelez , corect sa gasesc o solutie pentru aceasta situatie?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: danabn , utilizator 17:11, 22 Ianuarie 2016
Cel mai bine e sa discutati cu seful ierarhic superior sefului dvs.
La evaluari, faceti contestatie.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se incadreaza in sfera penalului? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Crearea la locul de munca (de catre un superior ierarhic) a unei atmosfere de intimidare,de ostilitate sau descurajare pentru un angajat,se incadreaza in ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca ryanna23_2007 ryanna23_2007 Buna ziua! Ma confrunt cu o problema la locul de munca si as vrea sa cer si eu pareri. Lucrez la o companie mare, nou venita in Romania, care activeaza in ... (vezi toată discuția)
Rugaminte LucianSandu LucianSandu Buna ziua.As dori sa ma ajutati si pe mine cu o problema.Lucrez intr-o societate pe functia de sef formatie mecanica.Eram la birou si directorul general la ... (vezi toată discuția)