avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Este corect ce se solicita ?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Este corect ce se solicita ?

Sunt intr-o totala nelamurire.
La serviciul taxe si impozite din Sf. Gheorghe jud Covasna se distribuie ,se completeaza si se preia la ghiseu formularul ITL003 tuturor persoanelor fizice . Constat ca peste tot se foloseste ITL 001 pt pers. fizice pt cladiri. Dar nu exista alt formular in sediu. Este corect sa se completeze "DECLARATIA FISCALA pt stab.impozitului/taxei pe terenin cazul pers. fizice"-ITL 003?

Alte discuții în legătură

Cum si cine completeaza itl 001 adrianmdi adrianmdi Buna, Am citit topicurile existente pentru completarea ITL 001, dar in continuare am cateva neclaritati si poate exista cineva care ma poate ajuta cu ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale formularul itl 001 CeciliaW CeciliaW Sunt persoana fizica si propritara unui apartament in care locuiesc, la adresa acestui apartament are sediul social o firma , firma nu desfasoara nicio ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia model 2016-itl-001 ContSters81656 ContSters81656 Buna ziua, Sunt PFA si sediul social se afla la domiciliul meu.Mentionez ca nu se desfasoara nicio activitate economica la sediu, iar in actul constator ... (vezi toată discuția)