avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Formula deduceri calcul salarii 2016
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Formula deduceri calcul salarii 2016

Buna ziua, m-ar interesa formula de calcul a deducerilor aferente salariilor pentru anul 2016.Stiu ca deducerile s-au schimbat si pragul pana la care se acorda aceste deduceri dar care este formula ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:11, 26 Ianuarie 2016
Inca nu exista adoptat un act normativ care sa prevada o astfel de formula de la 01.01.2016.
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ordinul nr. 52/2016 privind aprobarea calculatorului pentru determinarea deducerilor personale lunare pentru contribuabilii care realizează venituri din salarii la funcţia de bază, începând cu luna ianuarie 2016, potrivit prevederilor art. 77 alin. (2) şi ale art. 66 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deduceri salarii 2016 tyadaria tyadaria Buna seara! spuneti-ma va rog frumos daca s-au stabilit deducerile pe salariu pentru sumele ce depasesc 1500 lei, temei legal??? eu am cautat dar nu am gasit. ... (vezi toată discuția)
Deducere degresiva 2016 FloareaIonita FloareaIonita ma intereseaza daca a aparut ordinul ministrului Finantelor, referitor la deducerea degresiva pentru brutul > 1500 lei (vezi toată discuția)
Acordare deducere suplimentara marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot acorda angajatului in afara de deducerea ptr.functie de baza cu un copil in intretinere (salariu ... (vezi toată discuția)