avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere degresiva 2016
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere degresiva 2016

ma intereseaza daca a aparut ordinul ministrului Finantelor, referitor la deducerea degresiva pentru brutul > 1500 lei
Nu a aparut acest Ordin.
FloareaIonita a scris:

ma intereseaza daca a aparut ordinul ministrului Finantelor, referitor la deducerea degresiva pentru brutul > 1500 lei

am inteles ca a aparut IERI, vreau sa citesc ordinul , d-voastra ati scris formulele de calcul .

FloareaIonita a scris:

Scuze , deducere regresiva , multumesc de raspuns.

Ordinul nr. 52/2016 privind aprobarea calculatorului pentru determinarea deducerilor personale lunare pentru contribuabilii care realizează venituri din salarii la funcţia de bază, începând cu luna ianuarie 2016, potrivit prevederilor art. 77 alin. (2) şi ale art. 66 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal

[ link extern ]

p.s.
link-ul postat arata o eroare.
Apreciez raspunsul , cel anterior , care a si fost sters , mi s-a parut ... nu am cuvinte ...multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare deducere suplimentara marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot acorda angajatului in afara de deducerea ptr.functie de baza cu un copil in intretinere (salariu ... (vezi toată discuția)
Deduceri salarii 2016 tyadaria tyadaria Buna seara! spuneti-ma va rog frumos daca s-au stabilit deducerile pe salariu pentru sumele ce depasesc 1500 lei, temei legal??? eu am cautat dar nu am gasit. ... (vezi toată discuția)
Formula deduceri calcul salarii 2016 mitzush mitzush Buna ziua, m-ar interesa formula de calcul a deducerilor aferente salariilor pentru anul 2016.Stiu ca deducerile s-au schimbat si pragul pana la care se acorda ... (vezi toată discuția)