avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare instalator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare instalator

Buna ziua !
O firma de c tii poate angaja un instalator care nu are autorizatie ?
are diploma de calificare in meseria de instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze. Noi am avea nevoie de instalator instalatii tehnico-sanitare - partea cu gazele nu ne foloseste.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:03, 22 Ianuarie 2016
Societatea in cauza poate angaja persoana respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA pentru efectua instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica la locuinta clientilor. Am experienta ... (vezi toată discuția)
Cod cor birotunde birotunde Buna ziua Poate sa-mi ajuta cineva cu un cod COR pt muncitor calificat instalator in constructii Multumesc (vezi toată discuția)
Ii sau pfa ela1987 ela1987 Buna ziua, as vrea sa imi infintez o II sau un PFA si nu stiu care dintre ele ar fi mai buna, am inteles ca mai nou se pot face angajari si cu PFA; daca ma ... (vezi toată discuția)