avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament din 1995
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament din 1995

Buna ziua.

Numele meu este Daniel.

Bunica mea, a murit in anul 1995 si mi sa spus recent ca, la moartea ei mi-a lasat toate bunurile mobile si imobile prin testament. Prntru ca, eram nepotul ei preferat si copii ei un unchi si o matusa in afara de maica-mea) i-a facut bunicii mele nuimai probleme in timpul vietii ei.

Imediat dupa moartea bunicii mele (cand eu si maica-mea nu am fost prezent) matusa mea, a distrus testamentul si a pus mana pe absolut tot ce era pe acolo. Tot am incercat in rastimpul acesta de 20 de ani, atat eu cat si maica-mea, sa cadem la o intelegere amiabila si sa impartim totul in parti egale. Acest lucru nu a fost posibil.

Dupa 20 de ani, o mare parte din aceste bunuri au fost vandute de catre matusa mea. Intrebarea mea este daca, dupa 20 de ani se mai poate face ceva si daca da, ce anume?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 14:00, 22 Ianuarie 2016
Nu mai aveți ce sa faceți.
dupa moartea bunicii mama a facut declaratie de acceptare a mostenirii, a fost facuta succesiunea?
D-l avocat spune ca nu se mai poate face nimic dar cred ca ar trebui vazut si alte aspecte ale situatiei , in cazul in care nu a fost facut vreun demers legal in toata aceasta perioada probabil ca este o cauza pierduta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune testamentara mariaalbu mariaalbu Matusa a lasat un testament pe numele nepotului si fratelui ei.Unchiul,sotul ei a intocmit testamentul numai pe numele cumnatului(fratele sotiei),prin care ... (vezi toată discuția)
Testament autentic mai este valabil? bună ziua! acum câteva ... visancatalin visancatalin Testament autentic, mai este valabil după 31 ani? Bună ziua! Acum câteva zile am găsit printre documentele părinților mei două testamente autentice ... (vezi toată discuția)
Am găsit testamentul care l-a făcut mătușa in anul 2000 scrie ... Magie1 Magie1 Am găsit testamentul care la făcut mătușa in anul 2000 scrie testament că toate bunurile ei mobile și imobile ce vor regăsi în patrimoniul ei la ... (vezi toată discuția)