Bunica mea, a murit in anul 1995 si mi sa spus recent ca, la moartea ei mi-a lasat toate bunurile mobile si imobile prin testament. Prntru ca, eram nepotul ei preferat si copii ei un unchi si o matusa in afara de maica-mea) i-a facut bunicii mele nuimai probleme in timpul vietii ei.
Imediat dupa moartea bunicii mele (cand eu si maica-mea nu am fost prezent) matusa mea, a distrus testamentul si a pus mana pe absolut tot ce era pe acolo. Tot am incercat in rastimpul acesta de 20 de ani, atat eu cat si maica-mea, sa cadem la o intelegere amiabila si sa impartim totul in parti egale. Acest lucru nu a fost posibil.
Dupa 20 de ani, o mare parte din aceste bunuri au fost vandute de catre matusa mea. Intrebarea mea este daca, dupa 20 de ani se mai poate face ceva si daca da, ce anume?
dupa moartea bunicii mama a facut declaratie de acceptare a mostenirii, a fost facuta succesiunea?
D-l avocat spune ca nu se mai poate face nimic dar cred ca ar trebui vazut si alte aspecte ale situatiei , in cazul in care nu a fost facut vreun demers legal in toata aceasta perioada probabil ca este o cauza pierduta.