avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata cass restant si cu penalitati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata cass restant si cu penalitati

In 2014 am fost instiintat de catre anaf ca avem de platit dobanzi si penalitati de intarziere pentru ca trebuia sa puna in aplicare o lege aparuta in 2003(contributii de sanatate pentu angajator.S-au platit la venitul minim pe economie si trebuia la venitul realizat).E corect ca aceasta greseala sa fie corectata din buzunarul nostru?Care ar fi solutia ?cine a gresit sa raspunda.

Alte discuții în legătură

Cas la dividende 2012 neculosu neculosu buna ziua,in data de 04.05.2015 am primit o instiintare de olata de la ANAF pentu cas deoarece am primit devidende de 24 de ron in 2012 de la biofarm.buc,dar ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala pt o persoana fara venituri tudor5200 tudor5200 Potrivit Legii 95/2006, pentru a beneficia de serviciile medicale oferite de stat o persoana trebuie sa se asigure in sistemul de sanatate. Daca nu are nici un ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate rrrrr rrrrr daca nu am nici un venit si nu sunt inscrisa la medic de familie cum trebuie sa procedez sa platesc asigurari de sanatate?se plateste pe ultimele sasa luni?imi ... (vezi toată discuția)