avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Rezolvarea unei situatii de autorizare creeata de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Rezolvarea unei situatii de autorizare creeata de autoritatea de stat abilitata sa o rezolve.

modificare spatiu in perioada 1998 -2000
declaratie notariala de executare a lucrarii in regie proprie
depus dosar autorizare complet anul 2000 cu dovada nr. de inregistrare
2014 -2015 solicitarea unei copii dupa autorizatie ; raspunsuri :
a) dosarul nu se afla in arhiva
b) dosarul este prea vechi si nu mai exista
c) nu s-a eliberat autorizatia
d) astazi nu mai sintem noi institutia competenta
e) (oficiul juridic) nu este de competenta noastra.........

Mentionez ca la data respectiva autorizatia nu a fost eliberata in termen de 30 de zile cit spunea legea si mult mai tirziu.
Intrebare : Ce pot face in situatia asta pentru a putea obtine o copie dupa autorizatia de constructie, in vederea intabularii constructiei cu modificarile facute si existente din anul 1998 ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Lamurire pasi de urmat - intarziere emitere autorizatie constructie vioricaiulia vioricaiulia obtinerea unei copii dupa o autorizatie de constructie, (pe care nu o am), pentru care s-a depus un dosar cu nr. de inregistrare, (pe care-l am), in anul ... (vezi toată discuția)
Intabulare imobil tudor.z tudor.z detin, din anul 1997, un imobil (teren+cladire), obtinut prin act vanzare-cumparare si inscris la vremea respectiva in cartea funciara, prin ... (vezi toată discuția)
Consolidare casa veche Dora Iulia Dora Iulia Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari si sper sa gasesc raspunsul in aceasta comunitate. Am o casa veche in Bucuresti aproximativ din anul 1960 din ... (vezi toată discuția)