avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lamurire pasi de urmat - intarziere emitere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lamurire pasi de urmat - intarziere emitere autorizatie constructie

obtinerea unei copii dupa o autorizatie de constructie, (pe care nu o am), pentru care s-a depus un dosar cu nr. de inregistrare, (pe care-l am), in anul 2000, solicitare in urma careia directia de urbanis, a PMB, de doi ani de zile in corespondenta avuta, mi-a dat diverse raspunsuri : ,,nu s-a eliberat'' ; ,,nu a intrat dosarul in consiliu'' ; ,,nu mai avem arhiva din perioada respectiva'' (nu mai exista deloc fizic !) ; ,,depuneti actele din nou'' (?!?!?!)...
Cel mai recent răspuns: vioricaiulia , utilizator 13:05, 14 August 2016
daca nu sti'i ce nr de inregistrare are autorizaţia sau macar cererea de unde vreti sa va elibereze copii, aveti idee cate autorizaţii se emit anual de catre PMB, plus ca fiind din 2000 este in arhiva sau deloc. Totusi cereti sa vi se raspunda in scris
am scris in paranteza ca nr. de inregistrare-l am, nu am autorizatia, iar in termenul legal de la depunerea acestuia nu am primit nici o adresa care sa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolvarea unei situatii de autorizare creeata de autoritatea de stat abilitata sa o rezolve. vioricaiulia vioricaiulia modificare spatiu in perioada 1998 -2000 declaratie notariala de executare a lucrarii in regie proprie depus dosar autorizare complet anul 2000 cu dovada nr. ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate - obtinere autorizatie de constructie adrian_maier adrian_maier Buna ziua, Intre 1996 si 2000 am construit o casa pe un teren in Bucuresti. Am apelat la mai multe persoane in acea perioada, inclusiv arhitecti, care mi-au ... (vezi toată discuția)
Numire gresita expert isis1977 isis1977 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: la solicitatea avocatului unei parti, in dosar s-a solicitat proba cu expertiza contabila, fiind numit eu ca expert. ... (vezi toată discuția)