avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces verbal retinere permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces verbal retinere permis

Buna seara! Acum ceva timp in urma mi s-a retinut permisul in baza articolului 111 (parasirea) . Mi s-a eliberat o dovada fara drept de circulatie. Intrebarea mea este: :sorry: Politistul de caz nu trebuia sa imi dea procesul verbal in original sau macar o copie, sau mai concret sa mi-l arate? :sorry:
Mie mi-a dat doar dovada dupa care mi-a spus ca pot pleca. Procesul verbal nici macar nu este semnat. Am facut cerere la procuror pentru drept de circulatie, iar raspunsul a fost : " Apreciem ca in cauza nu sunt indeplinite conditiile articolului 111..." RESPINS.
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2016
anonim013, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez cu politia rutiera ??? mariusbratfalean mariusbratfalean Buna ziua, Am fost oprit de Politia Rutiera (doi politisti) si mi s-a retinut permisul pentru o presupusa neacordare de prioritate. Mi s-a intocmit proces ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis unde unde Buna Ziua , Am o problema putin mai complexa. In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate dodo7 dodo7 Buna tuturor! In data de 23 ianuarie am fost oprit de un echipaj de politie si mi-au cerut dovada de cirulatie provizorie, aceasta fiind expirata mi s-a ... (vezi toată discuția)