avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Amortizare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Amortizare

Buna seara! Am cumparat un birou in val de 2900 lei fara TVA. Puteti sa imi spuneti care este perioada de amrotizare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:59, 23 Ianuarie 2016
Din catalog 3.1.1. Mobilier (inclusiv mobilierul comercial si hotelier), 9 - 15 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe ce cont pot baga o factura pentru mobilier birou? analici analici Buna ziua patronul a cumparat mobilier ptr birou valoarea factutii este de 2.900 lei cu TVA pe ce cont trebuie sa o introduc? Va multumesc (vezi toată discuția)
Aplicarea oug 34/2009 Brokeru22 Brokeru22 OUG 34/2009 la art 24 alin 1 lit b se interzice achizitionarea de aparatura de birotica. In cadrul unei institutii publice s-au achizitionat mai multe ... (vezi toată discuția)
Mijloc fix / ob. de inventar, receptie cladire niko 94 niko 94 1. Am o factura pe care scrie mobilier birou, val totala 2000 lei,pret unitar 1680,67 lei Ca sa fie mijl fix trebuie sa aiba val 1800 lei, dar banuiesc ca ... (vezi toată discuția)