avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pe ce cont pot baga o factura pentru mobilier birou?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pe ce cont pot baga o factura pentru mobilier birou?

Buna ziua
patronul a cumparat mobilier ptr birou valoarea factutii este de 2.900 lei cu TVA pe ce cont trebuie sa o introduc?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: radumuresan , utilizator 12:22, 18 Martie 2013
Daca pe factura nu sunt defalcate ( birou, scaun, dulap , etc) nu aveti decat sa inregistrati factura ca atare , adica mobilier birou cu valoarea de 2900 direct pe contul 2132 , daca sunt defalcate le inregistrati obiecte inventar ce nu depasesc valoarea de 1800 si restul pe mijloace fixe.
Cont 214. Mobilier ,aparatura birotica ..... ?
Da asa este , am gresit eu contul :(
nu cred ca este vorba de gresala .... doar ca 2132 este mai des folosit .... si eu am tendinta sa-l folosesc cand este vorba de aparatura birotica :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari contabile achizitie laptop si mouse OOANA1977 OOANA1977 Am achizitionat un laptop val=3794 si un mouse val=69.01,am facut corect inreg in obiecte de inventar, trebuie facut si bon de consum? (vezi toată discuția)
Receptie mobilier birou contawest contawest Buna ziua, S-a primit o factura reprezentand executie mobilier birou.Factura are anexa o schita privind mobilierul.Valoarea este peste 1800 lei. Se poate la ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol 24 oug 34/2009 idanisor idanisor Poate ma ajutati sa interpretez prev. art 24 privind interdictia achizitionarii de mobilier (asta ma intereseaza pe mine) de catre institutiile publice. Este ... (vezi toată discuția)