avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Receptie mobilier birou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Receptie mobilier birou

Buna ziua,
S-a primit o factura reprezentand executie mobilier birou.Factura are anexa o schita privind mobilierul.Valoarea este peste 1800 lei.
Se poate la mijloace fixe chiar daca este compus din mai multe piese,respectiv dulap,birou,comoda sau trebuie stabilita o valoarea pentru fiecare piesa si inregistrate la obiecte de inventar?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: contawest , utilizator 09:22, 17 Aprilie 2013
Buna ziua,

Puteti sa-l receptionati ca si ansamblu mobilier si sa il considerati o singura imobilizare.

Numai bine
Multumesc frumos,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe ce cont pot baga o factura pentru mobilier birou? analici analici Buna ziua patronul a cumparat mobilier ptr birou valoarea factutii este de 2.900 lei cu TVA pe ce cont trebuie sa o introduc? Va multumesc (vezi toată discuția)
Obiect de inventar vs mijloc fix sub_bass2002 sub_bass2002 Am si eu o intrebare. Am cumparat la firma un calculator in valoare de 2600 ron. Pe factura apar separat pisele ( procesor, boxe, monitor....). Cum ... (vezi toată discuția)
Mobilier - incadrat la obiecte de inventar sau la mijloace fixe? Oar Oar Buna ziua, am achizitionat pentru dotarea bibliotecii noastre mobilier alcatuit din mai multe piese, factura fiind in valoare totala de 3.000 de lei. Tinem ... (vezi toată discuția)