avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

am lucrat la fabrica confectii si tricotaje bucuresti ( apaca) si la cooperativa arta populara covoare persane manual
Mentionezi . la APACA am lucrat 1 an perioada 1974 - 1975 ,iar la cooperativa arta populara 2 ani perioada 1975-1977 la aceste 2 societati nu am facut lichidarea deci nu am luat cartile de munca .Dar ma-m angajat la Tricodava cu carte de munca .Perioada de 1 an si perioada 2 ani societatile APACA si cooperativa arta populara poate elibera adeverintele de vechime

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:02, 27 Octombrie 2024
Daca in perioada in care ati lucrat la cele doua societati nu ati avut carnet de munca, atunci puteti solicita eliberarea de adeverinte de vechime pentru perioadele respective.
Buna ziua.
Sora mea a lucrat l a Cooperativa Arta populara la covoare persane.
A lucrat din 1978-1991 apoi a plecat in America, acum ar vrea sa depuna dosarul pentru pensie dar nu mai gasim sediul actual al Copperativei Arta populara.
Ne puteti ajuta cu vreo informatie referitoare la noua adresa sau vreun numar de telefon?
Va multumim.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din ce județ?
BUCURESTI

Cornel Vasile a scris:

Din ce județ?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati aici :
Arhivele Naționale ale României (aparat central)
Adresa de corespondenţă: Bucureşti, Strada Leaota nr. 2A, Sector 6
Telefon Secretariat:

Telefon direct: 021.312.67.04

Telefon prin centrală: 021/ 303 70 80, la interior 34710

Fax: 0040-21/313 18 38; 0040-21/312 58 41

e-mail: secretariat@arhivelenationale.ro

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am lucrat la cooperativa arta populara bucuresti si ... mariana neagu mariana neagu Buna ziua, am lucrat la Cooperativa Arta Populara Bucuresti si as dori sa aflu unde este arhiva, pentru a-mi elibera o adeverinta de vechime (vezi toată discuția)
Bună ziua. am lucrat la canalul bucurești - dunăre în perioada ... GhitaS GhitaS Bună ziua. Am lucrat la Canalul București - Dunăre în perioada 1 iulie 1988 până în ianuarie 1989, ca detașat de la OGA Bihor. Pentru dosarul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua caut arhivele intreprinderii i.t.i.a bucuresti care ... iulianastefan iulianastefan Buna ziua caut arhivele intreprinderii I.T.I.A bucuresti care s a desfintat (vezi toată discuția)