avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme banca

Buna ziua
Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate la urmatoarea problema : in 2006 am luat un credit care nu l-am achitat iar in 2007 am fost cautata de un executor caruia i-am achitat pe baza de chitanta 1/2 din credit .Acest executor din cate am constatat de curand nu a depus banii la societatea care a garantat creditul si nu am mai fost contactata de nimeni in legatura cu acest credit din 2007 pana anul trecut in luna decembrie de catre KRUK.Cei care m-au contactat spun ca trebuie sa platesc intregral suma datorata plus ceva penalitati ...exista o perioada in care se prescrie datoria ? Nu am mai fost contactata de aproape 9 ani de nimeni in conditiile in care nu mi-am schimbat nr de telefon ,adresa...nimic ...cum trebuie sa procedez pe viitor ? Multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016
melaniapop, utilizator
Cel mai recent răspuns: melaniapop , utilizator 20:18, 23 Ianuarie 2016
Termenul general de prescriptie este de 3 ani,spuneti la cei de la KRUK ca, s-a prescris drepul de a cere executarea silita.
Va multumesc pentru raspuns si timpul acordat ! Se poate ca aceasta prescriptie sa fie "ridicata " de catre un judecator si sa fiu urmarita pentru aceasta datorie ? Cei de la KRUK spuneau ca poate fii ridicata si ca un executor ma va contacta ca sa recupereze datoria !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire cont salariu danaianache danaianache Buna ziua, Am avut un credit de nevoie personale, neachitat la timp, banca a dat creditul catre executor judecatoresc care mi-a pus proprire pe salariu. ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii la banci gabryellasweet gabryellasweet un credit de nevoi personale dat la scadenta si neachitat in continuare nu se prescrie in 3 ani? (vezi toată discuția)