Buna ziua
Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate la urmatoarea problema : in 2006 am luat un credit care nu l-am achitat iar in 2007 am fost cautata de un executor caruia i-am achitat pe baza de chitanta 1/2 din credit .Acest executor din cate am constatat de curand nu a depus banii la societatea care a garantat creditul si nu am mai fost contactata de nimeni in legatura cu acest credit din 2007 pana anul trecut in luna decembrie de catre KRUK.Cei care m-au contactat spun ca trebuie sa platesc intregral suma datorata plus ceva penalitati ...exista o perioada in care se prescrie datoria ? Nu am mai fost contactata de aproape 9 ani de nimeni in conditiile in care nu mi-am schimbat nr de telefon ,adresa...nimic ...cum trebuie sa procedez pe viitor ? Multumesc !
Va multumesc pentru raspuns si timpul acordat ! Se poate ca aceasta prescriptie sa fie "ridicata " de catre un judecator si sa fiu urmarita pentru aceasta datorie ? Cei de la KRUK spuneau ca poate fii ridicata si ca un executor ma va contacta ca sa recupereze datoria !