avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se mai poate recupera taxa auto?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se mai poate recupera taxa auto?

Salut!
Recent am platit o taxa auto, si am cautat informatii despre recuperarea ei, dar nu am gasit nimic, daca nu deranjez, se poate sa imi zica si mie cineva daca se mai poate recupera?:D
Cel mai recent răspuns: mambodaniel , utilizator 18:37, 23 Ianuarie 2016
Trebuie intai sa urmati procedura prealabila si sa adresati o cerere insotita de documentele prevazute de lege (CI, Carte auto, Chitanta de plata, etc) Administratiei financiare de la locul efectuarii platii.
Ulterior, in cazul in care raspunsul este negativ, va puteti adresa instantei de judecata pentru a dispune restituirea taxei achitate si a dobânzilor aferente, instantele de judecata pronuntand in ultimul timp solutii de admitere.
Da numai ca banii ii vei primi in decursul a 5 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2008, recuperare drosuionel drosuionel am platit taxa auto in ianuarie 2008-cca2400ron.Pot recupera aceasta taxa si dobanzile aferente? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare LiviuP13 LiviuP13 La data de 05.01.2010 am achizitionat un autoturism din Belgia . Am platit suma de 3.200 ron conform TAXEI DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)