avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa auto 2008, recuperare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa auto 2008, recuperare

am platit taxa auto in ianuarie 2008-cca2400ron.Pot recupera aceasta taxa si dobanzile aferente?
Cel mai recent răspuns: MARIO-FLORA NECTARIA , Avocat 12:39, 22 Ianuarie 2016
Pentru inceput puteti demara procedura prealabila adresandu-va Administratiei Financiare de la locul platii cu o cerere prin care le solicitati restituirea taxei, cerere insotita de toate documentele doveditoare efectuarii platii (decizie impunere, carte auto, chitanta, etc).
Taxa achitata la nivelul anului 2008 este in principiu nelegala si incalca normele europene (evident depinde de la un caz la altul).
Ulterior, in functie de raspunsul institutiei va puteti adresa instantei de judecata, singura problema reala juridic vorbind fiind timpul scurs de la data efectuarii platii pana la data introducerii actiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate recupera taxa auto? csrcorny csrcorny Salut! Recent am platit o taxa auto, si am cautat informatii despre recuperarea ei, dar nu am gasit nimic, daca nu deranjez, se poate sa imi zica si mie ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - recuperare jacquelline jacquelline Toamna trecuta mi-am cumparat un autoturism din Germania pe care am vrut sa-l inmatriculez fara plata taxei pentru mediu. In acest sens am actionat in judecata ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare ionelazibi_94 ionelazibi_94 am citit prin articolele dumneavoastra si prin alte surse ca se poate recupera taxa de inmatriculare platita conform og 50/2008 prima varianta.eu am ... (vezi toată discuția)