avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 205
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 205

buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se mai depune declaratia 205, in conditiile in care am depus lunar declaratia 112, unde am completat sectiunea E cu privire la venitul declarat si impozitul aferent. Am lucrat pe conventie civila. Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016
petrea57, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:09, 23 Ianuarie 2016
Da, se depune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 205 - noua forma a aparut! elga50 elga50 [b]Pentru administratori[/b] A aparut noua forma a[b] declaratiei 205[/b] unde se descriu si centralizeaza toate formele de contracte. (Nu se mai depun ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privind legalitatea situatiei din asociatie danielgiurgiului danielgiurgiului Buna ziua, Din start trebuie sa afirm ca sunt lipsit de cunostiinte prea mari in domeniul contabil si as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva daca situatia ... (vezi toată discuția)
Reziliere conventie civila truscamonika truscamonika Buna ziua ! Va rog frumos sa-mi spuneti ce acte trebuie sa depun la finante pentru rezilierea unei conventii civile ? (vezi toată discuția)