avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... As vrea sa imi schimb numele
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

As vrea sa imi schimb numele

As vrea sa imi schimb numele.Nu sunt casatorita nici adoptata nici ceva de genul.Motivul nu stiu daca este atat de intemeiat pe cat se cere.Familia mea e destramata.Mama cu altul,tata cu alta,deci nu as mai vrea sa le port numele.Mama a divortat de el si a pastrat numele lui.Numele acesta este un aducator de ghinion.Toti membrii familiei sunt singuri,divortati,alcolici,etc...As vrea sa nu le duc numele mai departe .multumesc sper sa imi raspunde ti
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:47, 23 Ianuarie 2016
Cf OG 41/2003 "Sunt necesare motive temeinice care sa indreptateasca solicitantului sa ceara schimbarea numelui sau a prenumelui pe cale administrativa."
Cititi in ordonanta, poate gasiti ceva motive pe care sa va intemeiati cererea

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui de familie al minorului ContSters249212 ContSters249212 Buna ziua....am si eu o problema la care astept un raspuns sa stiu ce sanse am: am un baietel de 8 ani.....cand l-am nascut eu cu tatal lui nu eram casatoriti ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume ioanavoicusuedia ioanavoicusuedia Buna ziua, As dorii sa imi schimb numele de famile cu un nume suedez deoarece doresc sa raman aici si sa iau cetatenia in curand. Din cate am vazut nu este ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa oficierea casatoriei simona86s simona86s buna ziua...sotul meu a luat numele meu la casatorie din motive personale:)) si acum:)) am vrea sa purtam amandoi numele lui de inaintea casatoriei...adica el ... (vezi toată discuția)