avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Justiție oarba
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Justiție oarba

Sunt dezamăgit de felul cum se analizează plângerile la unele hotarîri judecătorești sau la ordonanța procurorului petentului i se dă doar respingeri așa se face justiție in țara asta Rușine chiar nu mai exista căi corecte pentru a dovedi nevinovația suspectul rămâne un imbecil....#-o
Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 14:02, 25 Ianuarie 2016
Puteti face cerere de redeschiderea dosarului (de oricate ori cred), plangere impotriva actelor procurorului (posibil de mai multe ori daca stiti sa va contraziceti cu judecatorul ca nu exista puterea de lucru judecat), cerere de revizuire si alte cai extraordinare dupa caz, si daca nu inteleg de vorba buna magistratii, le deschideti dosar penal si o luati de la capat. Justitia romana e mai mult ca o loterie... :) ...dupa ce epuizati caile de atac exista CEDO
De fel procurorii nu gresesc decat rareori...
Daca gresesc, de regula, indrepta instanta greseala.
Asa e, procurorii nu gresesc. Premediteaza :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac impotriva unei sentinte penale - art. 278^1 din c. proc. pen., multescu99 multescu99 Potrivit ART. 278^1 din C. Proc. Pen., (1) Dupa respingerea plangerii facute conform art. 275-278 impotriva rezolutiei de neincepere a urmaririi penale ... (vezi toată discuția)
Cand consideram ca un magistrat a calcat pe bec? Just-drept Just-drept Am gasit pe net un comentariu scris de binecunoscutul judecator de la CSM, Cristi Danilet. Pe pagina: ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa intocmesc dosarul pentru cedo? acsa88 acsa88 Doresc sa-mi spuneti daca avand Decizia definitiva a Curtii de Apel (in urma unui recurs cu privire la un litigiu de munca) am dreptul sa intocmesc dosarul ... (vezi toată discuția)