avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren imprejmuit abuziv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren imprejmuit abuziv

buna ziua
va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare
daca am primit 500 mp de teren de la trimarie cu titlu gratuit cat exista constructia iar eu am mai ingradit inca 500 mp fara acordul primariei ma poate obliga primarul sa daram gardul? sau el are dreptul fara sa ma dea in judecata sa vina cu buldozarul cum ma amenintat ca sa-l darame??????
Cel mai recent răspuns: stefanlaurentiu001 , utilizator 12:50, 24 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Are dreptul sa va solicite sa va mutati gardul pe perimetrul terenului acordat
iar daca eu nu sunt de acord ce-mi poate face? imi poate darama primarul gardul fara sa deschida actiune in instanta ?
Nu dar daca deschide actiune o castiga si va obliga sa-l daramati pe cheltuiala dumneavoastra si sa platiti pentru teren chirie. Toate cheltuielile de judecata vor cadea tot in sarcina dumneavoastra asa caaaaaaaaa.
Sa nu fie mai mare daraua decat ocaua, ca tot e 24.01.
va multumesc pentru rasunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren atribuit in folosinta cvulpe cvulpe Buna seara, Doresc sa vand apartamentul in care locuiesc si am o nelamurire referitoare la terenul de 46 mp dat in folosinta. Nu stiu ce inseamna, daca il ... (vezi toată discuția)
Revendicare si granituire? oanaiasi oanaiasi Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema: Sunt proprietara unui teren de 500 mp (contract de vanzare-cumparare). La una din ... (vezi toată discuția)
Salutare! părinții mei dețin un teren intravilan pe care este ... Shurubelu Shurubelu Salutare! Părinții mei dețin un teren intravilan pe care este o construcție! Terenul este primit moștenire iar în actul de donație scrie \"teren cu ... (vezi toată discuția)