avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de studii cu plata - doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de studii cu plata - doctorat

Buna ziua!

Am o intrebare referitoare la

Art. 268

(1) Cadrele didactice care redactează teza de doctorat sau lucrări în interesul învăţământului pe bază de contract de cercetare ori de editare au dreptul la 6 luni de concediu plătit, o singură dată, cu aprobarea consiliului de administraţie al unităţii de învăţământ.

o singura data = neintrerupt? sau se poate 4 luni cu 2 luni?
o singura data = o data in cariera?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dianab268 , utilizator 14:17, 24 Ianuarie 2016
Avand in vedere ca textul de lege nu prevede clar modul de acordare, pe cale de interpretare, cele 6 luni se pot acorda si fractionat.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru studii cu plata in invatamantul preuniversitar cristinaiurisniti cristinaiurisniti va rog sa-mi confirmati urmatorul drept legislativ: Conform l[b]egii nr 1 , art 268 [/b], am dreptul la 6 luni de concediu cu plata in cazul in care sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu de studii cu/fara plata Cristina2076 Cristina2076 Buna ziua, O nelamurire in legatura cu acordarea concediului de studii fara plata si a concediului de 6 luni cu plata pentru redactarea tezei de ... (vezi toată discuția)
Concediu doctorat Consta16 Consta16 Bună ziua! Sunt doctorand, în anul II și aș dori să-mi iau concediu de studii pentru redactarea tezei de doctorat. Menționez că am anunțat unitatea ... (vezi toată discuția)