avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum vand produse \"in app\" in SUA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum vand produse "in app" in SUA?

Am publicat pe Google Play o aplicatie care ofera produse "in app" [in interiorul aplicatiei] [aplicatia e freemium]. Google spune ca e responsabilitatea mea sa colectez TVA si sa-l platesc autoritatilor. Ceea ce inteleg eu de aici este ca trebuie sa colectez TVA daca cumparatorii sunt in SUA si sa-l platesc statelor americane in care au loc cumparaturile produselor pe care le pun la dispozitie. Bine zic? Gresesc? Daca bine zic, care sunt pasii ce trebuie parcursi? Cum aflu ce TVA e in fiecare stat american? Cui platesc acel TVA?

Alte discuții în legătură

Este legala o astfel de aplicatie android? ionutmihai05 ionutmihai05 Buna seara. Am o intrebare la care sper ca ii voi gasi raspunsul cu ajutorul dumneavoastra. Eu sunt dezvoltator de aplicatii Android (incepator, ce-i drept) ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma delaware Mar.cel Mar.cel Buna ziua Am o firma neplatitoare de TVA ce vinde produse fizice pe teritoriul României online. Marketingul îl fac prin intermediul facebook/google însă ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura sua in contabilitate Grievous Grievous Buna ziua Ma aflu in urmatoarea situatie : Intreprindere familiala (neplatitor de TVA) doresc sa achizitionez anumite parti componente pentru ... (vezi toată discuția)