avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Deschidere firma Delaware
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Deschidere firma Delaware

Buna ziua
Am o firma neplatitoare de TVA ce vinde produse fizice pe teritoriul României online.
Marketingul îl fac prin intermediul facebook/google însă am problema cand vine vorba de plata către facebook direct din firma deoarece sunt obligat sa platesc TVA pe fiecare tranzactie efectuata.
As dori sa stiu daca prin deschiderea unei firme în statul american Delaware as putea evita plata acestui TVA.
Practic firma din SUA va emite facturi de prestări servicii firmei din România iar aceasta va efectua plata prin transfer bancar catre aceasta.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:26, 30 Mai 2019
E varza enuntul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere llc / c / s - intrebari. Razvan16 Razvan16 Buna ziua, In primul rand, va multumesc pentru informatile utile oferite pe acest forum. Am cateva intrebari, relativ simple. Intentia mea este sa ... (vezi toată discuția)
Paradisurile fiscale si infiintare firma off-shore Monica Baiceanu Monica Baiceanu Imi poate impartasi cineva din experienta infiintarii unei firme intr-un paradis fiscal, off-shore, sau alte detalii cunoscute? In perioada asta fiscal ... (vezi toată discuția)
Cum emit facturi electronice extracomunitare? raduma raduma Ma ocup cu internet marketing. Vand produse prin programe de afiliere si primesc comision (nu eu trimit produsele, eu doar aduc clientii printr-un link ... (vezi toată discuția)