avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA - cui?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA - cui?

Va rog, spuneti-mi si mie baza legala in urma careia PFA-urile nu mai sunt identificate prin CNP , ci ele primesc CUI sau CIF. Multumesc
(Parca era ceva din 2008...)
Cel mai recent răspuns: andtur , utilizator 19:48, 7 August 2009
TeoDora72 a scris:

Va rog, spuneti-mi si mie baza legala in urma careia PFA-urile nu mai sunt identificate prin CNP , ci ele primesc CUI sau CIF. Multumesc

OU 44/2008 privind desfasurarea activitatii.. si Ord 1240/2008 privind procedura de inregistrare.
TeoDora72 a scris:

Certificatul de inregistrare PFA contine codul unic de inregistrare si este documentul care atesta inregistrarea in registrul comertului, autorizarea functionarii, precum si inregistrarea fiscala de catre autoritatea fiscala competenta.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentinere nr cif dupa inregistrarea la orc noryx01 noryx01 Situatie deosebita: Functionez ca PFA din 2006 pe baza inregistrarii la MF care a eliberat un CIF, pentru o profesie liberala:evaluator. Acum, pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Auditor energetic pentru cladiri - pfa sau profesie liberala stefansn stefansn Buna ziua, Sunt auditor energetic pentru cladiri atestat de Ministerul Dezvolatarii si sunt inregistrat la RC ca PFA cu codul CAEN 7112. Pot desfasura ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cif si cui bogdan0993 bogdan0993 Buna ziua, am inregistrat la onrc un srl-d de curand, as vrea sa stiu daca cui este acelasi cu cif, deoarece am inteles ca sunt diferite. trebuie sa ... (vezi toată discuția)