avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit

buna seara asi dori sa adresez o intrebare legata de scutirea de la plata impozitului pe apartament.
fetita mea in virsta de 2 ani are grad de handicap 2 accentuat asi dori sa stiu daca eu ca parinte asi putea benificia de scutirea impozitului pe apartament proprietate personala
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:49, 24 Ianuarie 2016
Noile prevederi aduse Codului fiscal,care opereaza de la 01.01.2016 prevad ca parintii copiilor cu handicap grav sau accentuat si ai celor cu gradul I de invaliditate vor fi scutiti de plata impozitului pe cladirea de domiciliu, pe terenul aferent acesteia, precum si de plata impozitului pe autoturism.
In afara de aceste scutiri, autoritatile locale vor putea sa dispuna pentru parintii copiilor din aceasta categorie alte reduceri de taxe aflate in competenta acestora.
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2016
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoana cu handicap Atee Atee Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)
Scutire de plata impozitului pe cladire si autoturism pentru parintii copiilor cu handicap vera58 vera58 \"Noile prevederi arată că părinţii copiilor cu handicap grav sau accentuat şi ai celor cu gradul I de invaliditate vor fi scutiţi de plata impozitului ... (vezi toată discuția)
Scutire la impozit persoana cu handicap negru daniel negru daniel Buna seara asi dori sa stiu daca pot sa fiu scutit de plata impozitului pe casa si teren, daca sunt persoana cu handicap gradu accentuat dar nu sunt propietar ... (vezi toată discuția)