avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Sunt obligata sa depun d600 in 2016?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Sunt obligata sa depun d600 in 2016?

Buna ziua!
Am o I.I., iar pe anul 2015 am realizat un venit net, (incasari minus cheltuieli) (anual), de cca 1500 lei.
sunt obligata sa depun d600 avand in vedere ca venitul realizat este sub 35% din salariul mediu brut pe tara?

Mutumesc!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 18:07, 25 Ianuarie 2016
I.I.la fel ca si PFA,impuse in sistem real care in anul 2015 au realizat venituri nete sub nivelul plafonului minim(938 lei/luna)nu au obligatia depunerii Formularului 600.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunre declaratie 600 florentina-ecaterina florentina-ecaterina buna ziua, am nevoie de un sfat: am vazut ca s-a schimbat formularul 600, pana acum nu am platit cas-fiinf pfa in sistem real nu am realizat venit lunar peste ... (vezi toată discuția)
Pfa - contributii obligatorii la sistemul public de pensii Irimia_Vali Irimia_Vali Buna seara, Am urmatoarea dilema...ca PFA trebuie sa platesc contributii la sistemul public de pensii, daca ma aflu sub baremul impus in codul ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea platii cas pentru pfa ani70 ani70 Buna seara, am o nelamurire in legatura cu plata CAS pentru PFA. Pe langa calitatea de salariat sunt si titular al unei PFA cu o activitate mai restransa de ... (vezi toată discuția)