Cum se poate obtine actul de propritate la o locuint, unde exista decizie de pnere in posesie pe jumatate din teren, autorizatie de constructie si posesie netulburata a celeilalte parti de teren fara act de proprietate din anul 1982. Ce acte trebuie pentru obtinerea actului de proprietate, pasii care sunt de urmat si daca pot apela la reprezentarea unui avocat si cat ar costa avocatul. Va multumesc anticipat.
Cine platea impozitul pe cealalta jumatate etc. sunt chestiuni relevante.
De principiu obtineti proprietatea pe acea jumattae prin uzucapiune daca ati posedat neviciat si pe cale administrativa pe casa (aici depinde cum ati obtinut autorizatia, de cand, mai exact).
Avocatul costa in functie de mutle detalii, printre care si cum negociati cu el, asadar, nu putem sti.
Poarta vecinului
cosmin72
buna ziua.am o problema cu vecinul meu.are poarta pe terenul meu,pe o portiune de cca 40 de cm,ce ar trebuii sa fac? sa chem un topograf?sa cer instantei o ... (vezi toată discuția)
Uzucapa
ioanavasileteodora
Buna ziua! As vrea sa cunosc mai multe lucruri despre termenul de \"uzucapa\" si legile cere se aplica in acest caz. Mama mea foloseste si ingrijeste un teren ... (vezi toată discuția)