avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Apar fapte in cazierul fiscal?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Apar fapte in cazierul fiscal?

in cazul deschiderii unui I.I. in 2005, fara nici o activitate pe aceasta perioada, dar pt care nu s-au depus declaratiile, care poate fi situatia actuala? S-a dizolvat sau apar fapte pe cazierul fiscal ?

Alte discuții în legătură

Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate oanalumi oanalumi Am un SRL din 2005, care nu a functionat decat o luna. Din 2008, de prin august, nu am mai depus balantele si bilanturile, care de altfel erau pe 0, (nu am ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate ramy_s ramy_s Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu urmatorul aspect: In anul 2008 am infiintatu un SRL. Acesta nu a functionat. Am depus declaratiile cu 0, apoi am ... (vezi toată discuția)