avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ca mama as dori custodia si temporara a copiilor minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ca mama as dori custodia si temporara a copiilor minori

buna ziua as vrea sa va pun o intrebare eu sunt intrun concubinaj din acesta rezulta 2 copii insa concubinul meu are probleme cu legea in romiinia este condamnat la inchisoare pt.2 ani pt.infractiune la regimul circulatiei noi suntem in italia el a fost dat prin interpol si a fost prins aici si procesat pt. extradarea in romiinia insa statul italian nu la extradat ,anul trecut eu am fost la consulatul din torino si am facut foaie de calatorie pt.copii si am reusit sa ii duc in romiinia dar nu pot sa le fac pasapoartele pt.asta as vrea sa intentez un proces de custodie a copiilor eu lucrind in italia ce acte imi trebuie sau ce trebuie sa fac.va multumesc
Cel mai recent răspuns: cabriniroso , utilizator 16:52, 26 Ianuarie 2016
as vrea sa te rog daca se poate sa imi spui ce acte necesare mi-ar trebui ca sa incep procesul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa acord iesire din tara minori Mariasofia321 Mariasofia321 Cum pot pleca cu copii din tară daca in urma divortului prin notar avem custodie comuna si tatăl nu vrea să semneze pt iesirea copiilor din tară ,mentionez ... (vezi toată discuția)
As dori sa inaintez o ordonanta presedintiala pentru custodia fetitei Andreeasofia Andreeasofia Buna ziua as dori sa inaintez o ordonanta presedentiala pt custodia fetitei(7ani)..fiind divortata de 4 ani de tatal si vustodie comuna pana in prezent..as ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? suplinire acord iesire din tara cristianliviu1974 cristianliviu1974 in situatia in care hotararea este definitiva si irevocabila, pe hotarare scrie autoritatea parintesca in priviinta minorului se va exercita,in comun,de ambii ... (vezi toată discuția)