avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masuri reparatorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masuri reparatorii

Bunicii si mama mea au fost refugiati din Cadrilater si adusi in Dobrogea in 1940. Cu totii au decedat inainte de 1989. As vrea sa stiu daca pot beneficia de legea 118/2000, ca urmas al mamei mele . Matusa mea, nascuta dupa ce bunicii au fost adusi in tara, beneficiaza deja de lege ca urmas al bunicilor.

Alte discuții în legătură

Parintii mamei mele (nascuta in romania 1946) au fost refugiati ... Do_Elisabeta Do_Elisabeta Parintii mamei mele (nascuta in Romania 1946) au fost refugiati din Cadrilater in 1940. Bunica a fost de nationalitate bulgara si bunicul roman. S_au refugiati ... (vezi toată discuția)
Legea 154/2021. tatăl meu la 14 ani împreuna cu bunicul s-a refugiat din cadrilater ... lucystoian lucystoian Tatăl meu la 14 ani împreuna cu bunicul s-a refugiat din Cadrilater in baza Tratatului de la Craiova din 1940. Tata a decedat in anul 1990, deci nu in timpul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legea 130/2020 aurelianchicheanu aurelianchicheanu Buna ziua, Am o nelamurire in legura cu o lege care a fost adoptata de cateva zile. Legea 130/2020 pentru modificarea şi completarea Decretului-lege ... (vezi toată discuția)