avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie invaliditate gr III
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie invaliditate gr III

Pensia de invaliditate gradul III se recalculeaza odata cu revizuirea anuala daca am obtinut venituri suplimentare in anul precedent prin prestarea unei activitati independente(timp neprecizat dar mai putin de 2ore/zi si un venit anual aproximativ de 4000 lei) si angajarea cu contract de munca de 2 ore/zi cu salariul minim.

Alte discuții în legătură

Pot lucra Costyparaschiv Costyparaschiv Sunt persoana cu Gr doi Am cod afecțiune M16 o65 Primesc pensie caz de boala 704 Ron și indemnizație 375 Ron Întrebarea mea este Mai pot lucra am ... (vezi toată discuția)
Cumul venituri pensie invaliditate gr iii cu alte venituri gungureanu gungureanu Buna ziua Ma numesc Ungureanu Gheorghe si am depus actele pentru pensie de invaliditate gradul III la care ma incadrez conform deciziei medicale asupra ... (vezi toată discuția)
Timp de munca nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu sunt pensionat pe caz de boala si am gr 3, grupa ce imi permite sa lucrez cu 4 ore. intrebarea mea este daca pot sa adaug un contract de ... (vezi toată discuția)