avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda de doua ori
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda de doua ori

am o intrebare daca ma poate ajuta cineva . in iunie 2012 am luat o amenda intr-un alt judet am platit-o pe loc iar in 2016 e bagata la impozit 14 lei am platit-o si pe asta ca,sa pot plati si impozitu.unde trebuie sa merg ptr a rezolva problema .?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:11, 25 Ianuarie 2016
Trebuie să faceți dovada plății.
Dacă ati păstrat chitanța, vă duceți la primărie la compartimentul de impozite și taxe persoane fizice unde solicitați scăderea amenzii de pe rolul dvs și depuneți o copie a chitanței.
Dacă nu mai aveți chitanța trebuie să va duceți in localitatea unde ați plătit-o și să solicitați o copie a chitanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie/executare silita macaroana macaroana Buna ziua ,as dori si eu cateva raspunsuri sotul meu a primit o somatiecare suna cam asa: in baza art.145 din Ordonanta Guvernului nr.92/2003 privind codul ... (vezi toată discuția)
Somatie amenda platita Silviudrt Silviudrt Buna ziua, azi am primit de la primarie o somatie de plata a unei amenzi de circulatie de acum un an pe care am platit-o atunci pe loc la agentul de politie. ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie OpraM OpraM Buna Ziua, Am primit o amenda de circulatie pentru depasire viteza in localitate pe raza unei comune obscure \\"Apoldu de Jos\\" Jud. SIBIU . Din nefericire ... (vezi toată discuția)