avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Somatie amenda platita
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Somatie amenda platita

Buna ziua, azi am primit de la primarie o somatie de plata a unei amenzi de circulatie de acum un an pe care am platit-o atunci pe loc la agentul de politie. Eu nu mai am chitanta. As mai putea cere undeva o copie a chitantei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bobinatorul , utilizator 18:18, 22 Ianuarie 2018
Cereți de la primărie copie după PV în cauză sau macar nr si seria PV.
Cu aceste informații solicitați politiei respective copie după chitanta facad referire la numele agentului constatator care a intocmit-o.
Am platit amenda la primarie de rovineta la un pfa iar acum am primit somatie de la anaf de neplata..mai pot rezolva ceva?multumesc.
Faceti dovada plății cu chitanța respectiva
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
Gheorghe Florin, Consilier juridic
cei de la fisc mi-au spus ca pentru pfa se plateste la trizorarie nu la primarie. a ramas ptr maine sa depun o cerere si copie dupa chitanta .AU ZIS CA NU GARANTEAZA CA SCAP
MULTUMESC FRUMOS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie iulianroventa iulianroventa Am primit o amenda de circulatie in august 2013 in judetul Braila. Am achitat jumatate din amenda(conform legii) pe loc la agentul de politie, pentru care am ... (vezi toată discuția)
Amenda platita la agentul de circulatie in 2011, executare silita in 2015 - heeelp luc1kws luc1kws Buna ziua, va cer ajutorul legat de o amenda achitata la agentul de circulatie in Prahova, in 2011. atunci stiu ca agentul mi-a spus ca nu mai e necesar sa ... (vezi toată discuția)
Amenda rovineta bobinatorul bobinatorul Am platit amenda rovineta pe pfa la primarie si am primit de la anaf ca trebuie sa o platesc.mai exista cale de rezolvare?multumesc frumos (vezi toată discuția)