avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... amenda circulatie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

amenda circulatie

Am primit o amenda de circulatie in august 2013 in judetul Braila.
Am achitat jumatate din amenda(conform legii) pe loc la agentul de politie, pentru care am primit chitanta.
Astazi(27.01.2014) am primit instiintare de plata de la Fisc Constanta(localitate in care locuiesc) pentru amenda de circulatie din august 2013, ca amenda neplatita.
Ce trebuie sa fac ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:49, 28 Ianuarie 2014
Un politist distrat, probabil nu a completat in raportarea lui decat nr. procesului verbal, nu si nr. chitantei cu care i-ati platit.
Trebuia sa mergeti la Directia taxe si impozite din primaria Constanta si sa lasati, cu nr. de inregistrare/ data sau cu semantura de primire de la functionarul care a emis somatia de plata, o copie dupa chitanta primita de la agentul de politie. Vi se va anula somatia de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie amenda platita Silviudrt Silviudrt Buna ziua, azi am primit de la primarie o somatie de plata a unei amenzi de circulatie de acum un an pe care am platit-o atunci pe loc la agentul de politie. ... (vezi toată discuția)
Somaþie de platã + titlu executoriu amendã plãtitã ºi datã in instanþã ionut_au ionut_au Salut. Am primit astăzi de la Primăria localităţii în care locuiesc, o somaţie de plată + titul executoriu pentru o amendă de circulaţie pe care am ... (vezi toată discuția)
Amenda platita la agentul de circulatie in 2011, executare silita in 2015 - heeelp luc1kws luc1kws Buna ziua, va cer ajutorul legat de o amenda achitata la agentul de circulatie in Prahova, in 2011. atunci stiu ca agentul mi-a spus ca nu mai e necesar sa ... (vezi toată discuția)