avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda rovineta
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda rovineta

Am platit amenda rovineta pe pfa la primarie si am primit de la anaf ca trebuie sa o platesc.mai exista cale de rezolvare?multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: bobinatorul , utilizator 18:10, 22 Ianuarie 2018
Daca aveti certitudinea ca este vorba despre aceiasi amenda achitata,depuneti la anaf copie dupa documentul de plata,se verifica simplu fiind vorba despre serie/numar PV contraventie
este aceiasi amenda dar cei de la fisc au zis ca ameda pfa se plateste numai la trizorarie.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie amenda platita Silviudrt Silviudrt Buna ziua, azi am primit de la primarie o somatie de plata a unei amenzi de circulatie de acum un an pe care am platit-o atunci pe loc la agentul de politie. ... (vezi toată discuția)
Rovinieta platita fara eliberare de bon fiscal betyszasz betyszasz in data de 17.04. 2015 , am intrat la benzinaria Mol sa cumpar rovineta. Niciodata nu am cumparat pana in momentul respectiv. Am spus casierului ca doresc pe ... (vezi toată discuția)
Primaria a blocat contul bancar dar suma ca si creanta este nejustificata henesy1 henesy1 In anul 2010 am primit o amenda de la politia comunitara pentru care am facut contestatie in instanta si am castigat procesul .In 2012 am primit hotararea ... (vezi toată discuția)