IONICA VADUVA a scris:
Mergeti la directia de taxe si impozite verifica-ti daca este vorba despre aceiasi amenda, nr. PV data loc etc., depuneti copii dupa hotarare si in mod normal daca toate corespund e ok.
Faptul ca apare suma dublata se datoreaza( de cele mai multe ori) faptului ca in momentul aplicarii amenzii ai termen de plata pentru 1/2 din valoarea amenzii si automat daca depasesti termenul se dubleaza.
Eu am avut asemenea probleme dar fara proces, PV achitate dar fara sa fac dovada platii la politie, ei au inaintat catre Directia de Taxe si Impozite sumele cf, PV dublate- eu am mers cu dovada platii pe fiecare PV si totul a fost rezolvat.
PS. daca se rezolva pe loc trebuie sa soliciti o hartie cum ca nu mai e necesara blocarea contului si mergi ia la banca.
Am fost cu acea hotarare la sectia financiara si am cerut explicatii .Respectiva persoana mi-a spus ca da o sa se scada din acea suma valoarea contestata in instanta dar mi-a confirmat ca am un proces verbal di anul 2011 cu amenda de circulatie unul din 2012 la fel si unul din 2013 .Ce sa vaspun ca am ramas masca .Eu cel putin nu am cunostinta de aceste amenzi si atunci am cerut sa mi se prezinte si mie toata documentatia care a stat la baza acestei sume de vre-o 3900 lei .Am intele 1700 de lei contestati prin hotarare judecatoreasca dar restul pana la 3900???? Atunci persoana de la ghiseu mi-a spus ca ma costa o taxa de 60lei sa mi se elibereze copii dupa toate actele de la dosar si o sa ma anunte cand sunt gata.Atat am putut face si contul nu-l pot debloca decat daca se achiata toata suma mentionata acolo. Nu stiu cred ca am sa vad despre ce este vorba si dupa sa deschid un proces ca-ci nu cred ca o scot la capat. Ceva nu e inordine ceva e putred.Ar fi trebuit sa stiu si eu din 2011 si pana acum de aceste asa zise amenzi dar inca nu ma pronunt pana nu vad copiile dupa documente sa ma edific.