avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare de CNADNR
Discuție deschisă în Executare silită

Executare de CNADNR

Buna ziua,va rog sa ma ajutati,in 2011 am primit amenda pt lipsa rovinieta,nu am primit acasa instiintare,am avut conturile blocate,am mers la taxe si impozite am platit amenzile(3 amenzi),nu am fost informata ca mai am de plata si cei 18 euro,in ianuarie 2015 am avut conturile blocate,am sunat la banca,la CNADNR,asa am aflat de cei 18 euro si ca mai urmeaza inca 2 dosare care sunt plecate de la ei....in acest moment am 620 lei blocati pt un dosar(nu am deblocat suma),pe 17 luna aceasta banca a blocat 510 lei pt cel de al doilea dosar(aceasta suma azi este deblocata,am vb la banca si nu au avut un rasp),am vazut ca este o lege data leg de acei 18 euro.intrebarea mea este,care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez ca sa nu ma mai execute pt cele 3 amenzi?unde pot vedea procesele verbale(ca sa vad semnatura...)?daca sunt semnaturi electronice,unde trebuie mers?........va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ali-ami , utilizator 13:10, 31 Martie 2015
Decizia RIL nr 6/2015 opereaza numai de la data intrarii in vigoare,nu si pentru cauzele pentru care deja s-a parcurs procedura de executare silita
PV le puteti studia la autoritatea fiscala si la executorul judecatoresc care a desfasurat procedura de executare silita
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2015
ynocentta, utilizator
nu am sanse daca fac contestatie?mai am un dosar care inca nu s-a dat hotararea judecatoreasca
daca nu accept sa se vireze banii in contul executorului ce se poate intampla?cum s-a deblocat cea dea doua suma,fara sa merg la executor(eroare banca)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cnadnr CristianPCristian CristianPCristian Subiect: Contestatie la executare silita CNADNR Buna ziua, In urma cu 3 luni am primit in cutia postala o instintare de executare silita pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata taxei de despagubire 28 euro ion33 ion33 buna ziua, am fost executat silit pt neplata taxei de 28 euro asta dupa ce am platit amenzile pt rovinieta de 250 ron fiecare in 2013 (n am platit astia 28 ... (vezi toată discuția)
Amenzi repetate de la cnadnr andreeabo andreeabo Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. Este in legatura cu o amenda de rovinieta de la CNADNR pe care eu am platit-o repetat si in ciuda acestui fapt ieri ... (vezi toată discuția)