avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificari in Contractul Colectiv de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificari in Contractul Colectiv de Munca

Buna dimineata,

Ce presupune, din punct de vedere al documentatiei si modalitatii de depunere la ITM, modificarea unor prevederi din Contractul Colectiv de Munca?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: werepairit , utilizator 14:02, 26 Ianuarie 2016
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare act aditional la ccm DanilaCarmen DanilaCarmen Buna ziua. Astazi am vrut sa depun act aditional la ccm inregistrat de ITM in data de 01.08.2014., dar mi s-a cerut din nou ccm ul in 3 exemplare si aceleasi ... (vezi toată discuția)
Inregistrare act aditional la contractul colectiv de munca cristina69 cristina69 Buna ziua. As vrea sa aflu care sunt pasii de urmat pentru inregistrarea unui act aditional la CCM (al unei societati comerciale) ? (vezi toată discuția)
Ccm - act aditional silvia99 silvia99 am un contract colectiv de munca inregistrat la ITM IN 2011, pt un srl cu 25 angajati. cateva modificari au fost aduse acestui ccm (denumirea societatii, ... (vezi toată discuția)