avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit pentru parintii copiilor cu handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit pentru parintii copiilor cu handicap

De la 1 ianuarie 2016, parintii copiilor cu handicap nu vor mai plati impozite pe cladirea de domiciliu. Facilitatea a fost introdusa in noul Cod Fiscal. Fiul meu are 20 de ani si are handicap accentuat permanent si as dori sa stiu daca se aplica si pentru cei majori. Din acest an l-am luat in intretinere la mine la serviciu pentru deducere personala. Mentionez ca nu este angajat, este student si locuieste cu noi in apartament.
Cel mai recent răspuns: monybratu , utilizator 11:37, 3 Februarie 2016
Chiar nu este nimeni pentru a-mi raspunde!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pentru parintii copiilor cu handicap monybratu monybratu De la 1 ianuarie 2016, parintii copiilor cu handicap nu vor mai plati impozite pe cladirea de domiciliu. Facilitatea a fost introdusa in noul Cod Fiscal. Fiul ... (vezi toată discuția)
Scutire de plata impozitului pe cladire si autoturism pentru parintii copiilor cu handicap vera58 vera58 \"Noile prevederi arată că părinţii copiilor cu handicap grav sau accentuat şi ai celor cu gradul I de invaliditate vor fi scutiţi de plata impozitului ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap Atee Atee Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)