avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lamuriri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lamuriri

Buna ziua. Am o rugaminte, vreau sa fac succesiunea in urma decesului tatalui meu si cum acesta a vandut in timpul vietii casa pe care a mostenit-o impreuna cu sora lui ,fiului acesteia, as dori sa-mi spuneti ce sanse am sa anulez contractul de vanzare-cumparare.
In contract arata ca acestia au vandut o casa de lemn cu o camera iar eu pot dovedi ca aceasta casa a fost compusa din trei camere, bucatarie, baie ,dependinte, deoarece timp de trei ani am locuit acolo si am adus diverse imunatatiri si am platit impozitul pe ceea ce era real nici decum pe "o casa de lemn cu o camera".Va multumesc.
Depinde si ce apare in acte, casa de lemn cu o camera, sau ceea ce sustineti dvs.
in contractul de vanzare cumparare apare casa de lemn cu o camera
Si in restul actelor? In CF? La impozite si taxe?
Trebuie vazute conditiile in care s-a facut vanzarea, a fost reala, s-a platit pretul etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire casa danu_tza2003 danu_tza2003 Buna Ziua :\"> Sa imi iau curaj ca nou utilizator si sa pun si eu o intrebare.De curand am gasit o casa pe care vreau sa o achizitionez impreuna ... (vezi toată discuția)
Act de identitate pe locuinta etaj mansarda Ana54321 Ana54321 Buna. Vreau sa achizitionez un apartament la etajul 7/7 (trecut pt CF etaj mansarda) Apartamentul l-am gasit printr-o agentie care intermediaza vanz-cump. ... (vezi toată discuția)
Modificare cf: ap. 2 camere in ap. 1 camera puturos puturos Buna ziua. Am in posesie un ap. compus din o camera, o bucatarie, o baie si un hol. Suprafata totala este de 21,5 mp. Blocul a fost construit inainte de 1989 ... (vezi toată discuția)