Pe 14 iulie am primit prin Decizie a DGsa preiau sialte atributii, respectiv de gestiune.Decizia nu prevede in ce interval de timp se va face predarea-primirea. Abia pe 27 iulie, colega care trebuie sa predea gestiunea si care se pensioneaza anticipat partial( si care din 11 mai n-a mai fost la serviciu fiind in CM) vine la serviciu, se da Dispozitie de ineventariere de predare primire cu data de 27 iulie si astazi, cand nici 25 % din lucrarile comisiei de inventariere nu sunt gata, apare Decizie DG ca viitoarea pensionara inceteaza activitatea cu 3 august si ca maine trebuie incheiata inventarierea.(gestiunea are multe semne de intrebare)
Ce ar trebui sa fac in acest caz?
sa nu preluati in nici un caz decat ceea ce exista cu adevarat...care corespund calitativ si cantitativ si au actele de receptie...si totul in regula!altfel tot ce se intampla va cadea in responsabilitatea dvs.
Eu trebuie sa semnez listele de inventariere numai dupa ce comisia incheie procesul verbal de inventariere. Ideea este ca nici macar nu am avut timpul fizic sa vad obiectele de inventar si mijloacele fixe si nici nu am terminat de inventariat magazia de materiale. De asemeni nu am avut timpul necesar sa discutam lucrarile curente aferente atributiilor. Ar trebui mai intai sa reactioneze comisia? Sa formulez obiectiuni? Pur si simplu sunt in soc, mai ales ca aceste atributii sunt extra.
La orice lamurire solicitata revine eternul argument: e criza si nu putem angaja oameni. Si suntem la o unitate de stat.
Nu va poate bliga nimeni sa semnati listele de inventar si sa preluati o gestiune care nu v-a fost predata prin numarare si cu documentete clare. Odata preluata in acest mod nu veti putea sa justificati aceasta stare.
Indiferent de amenintari consider ca riscul nu merita.
Gestiune
Daniel Valentin
Bună ziua!
In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)