Am 59 de ani si momentan nu sunt angajat , mi-am pierdut cartea de munca, mentionez ca toata vechimea era inainte de 2011.
Locurile de munca sunt in mai multe localitati, la invervale destul de mari si vechime putina la fiecare loc de munca, unele firme s-au desfintat.
Care ar fi pasii pentru recuperarea cartii de munca?
Reconstituirea vechimii in munca (in cazul in care ati pierdut carnetul de munca) se face pe baza adeverintelor de vechime, intocmite de catre angajatorii acestora in cadrul carora ati prestat activitate in baza contractelor individuale de munca sau de catre inspectoratele teritoriale de munca - pentru perioade de dupa 1990 si pana la 01.01.2011 - pe baza unei cereri insotita de urmatoarele documente :
- Monitorul Oficial al Romaniei in care s-a publicat pierderea carnetului de munca;
- Actele de stare civila, acte de studii.
Incepand cu 01.04.2001 puteti solicita Casei de pensii eliberarea unei adeverinte de stagiu de cotizare si, astfel, puteti afla locurile de munca unde v-ati desfasurat activitatea, incapand cu aceasta data.
Buna ziua as dori sa îmi spuneți și mie daca știți unde îmi pot găsi ani de muncă din ani 1969-1974 menționez că,carte de muncă nu am și nu o găsesc nicăieri firma nu mai există însă mai pot face ceva in aceasta situație pt a dovedit ani de muncă unde ar trebui sa merg va mulțumesc