avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Probleme licente jocuri detinute originale intr-o sala ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Probleme licente jocuri detinute originale intr-o sala de jocuri (playstation4)

Buna,
Ma gandesc sa deschid o sala de jocuri (playstation 4).
Doresc sa fiu in totalitate legal si NU doresc sa piratez niciun joc.
Intrebarea mea este, daca detin jocurile si platesc pentru ele, ma impiedica vreo lege din Romania sa le inchiriez la randul meu clientilor care frecventeaza sala?

Multumesc,
Andrei
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:24, 22 Martie 2017
Salut, ai aflat ceva despre problema asta?
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta sala jocuri playstation 4 claudiujc claudiujc buna ziua. am o problema cu care ma confrunt de vreo 3 saptamani. doresc sa deschid o sala de gaming cu console playstation si nu stiu cum as putea obtine ... (vezi toată discuția)
Sală de jocuri diverse R.Stelian R.Stelian Salut . Am un spatiu de 100 de m2 situat cemtral . As vrea sa deschid o sala de jocuri mai diversificata , adica o masa de biliard , o masa de tennis , un ... (vezi toată discuția)
Distanta obligatorie minima intre bar si loto amaria72 amaria72 Buna ziua!Am deschis de curand un mic bar si as dori sa inchiriez si 3 aparate de joc electronice.Spatiul barului este zid in zid cu o agentie loto,care ... (vezi toată discuția)