avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma straina-activitate pe teritoriul Romaniei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma straina-activitate pe teritoriul Romaniei

cum poate o firma din alta tara sa isi desfasoare activitatea(constructii) pe teritoriul Romaniei?
firma poloneza, vrea sa angajeze romani, sa lucreze in Romania. As vrea sa stiu daca se poate si daca da, cum?

Alte discuții în legătură

Angajare persoana poloneza pe sc romana georgetah georgetah Buna ziua, Lucrez la o firma romana care desfasoara activitati in Polonia. Directorul socetatii vrea sa angajeze o persoana poloneza care sa desfasoare ... (vezi toată discuția)
Legea e101 este obligatorie pt munca in constructii metalice mihaelacostic mihaelacostic As vrea sa stiu daca am nevoie de acel dosar e101 pt a duce la munca echipa de baieti in Austria si Germania pt a lucra in domeniul constructiilor metalice,si ... (vezi toată discuția)
Limita teritoriala pfa ohiki ohiki O persoana care are un PFA, cu cod de activitate de ex constructii poate activa doar pe teritoriul Romaniei sau poate lucra si pe teritoriul altei tari: Sa ... (vezi toată discuția)